Overige diensten

Ergo Check biedt behalve werkplekadviezen, workshops & presentaties, ook de volgende diensten aan:

  • Content e-learning werkplekadvies; gepersonaliseerde inhoud met branding en opnames op locatie met gebruik van eigen herkenbaar meubilair of werkplekken.
  • Instructie video’s werkplekadvies; Gepersonaliseerde video met branding en opnames op locatie met gebruik van eigen herkenbaar meubilair of werkplekken.
  • Gepersonaliseerde digitale nieuwsbrief per kwartaal, half jaar of jaarlijks met onderwerpen over de gezondheid m.b.t. het bedrijf.
  • Risico inventarisatie rapport; hoe staat het er voor met de lichamelijke gesteldheid van de medewerkers? Krijg inzicht per werknemer of er ongemakken of lichamelijke klachten aanwezig zijn. Of krijg inzicht per werkplek van het risico op lichamelijke klachten door berekeningen door het gebruik van meetinstrumenten bij een de werkplek om de grenzen van de lichamelijke belasting daarvan te monitoren. Hierdoor krijgt u inzicht wanneer het slim is de ergonomie aan te passen of indien niet mogelijk met wissel diensten te werken en de fysieke belastbaarheid af te wisselen om kans op klachten te voorkomen.
  • Ergonomisch advies bij bouwtekening of interieur ontwerp. Laat de kans op deze preventieve aanpak niet schieten als u van plan bent te bouwen, verbouwen, herinrichten of fuseren.

Heeft u een aanvraag wat niet vermeld staat op de website? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.